Wolfbox + Rianne

Zaterdag 6 juli 2024 - 20.00

Kleine, intense en intieme concerten. Muziek in de niche welke een podium verdiend. Als het nu gaat over Bluegrass, Garage blues , Surfmuziek, Americana Rockabilly of Psychedelische Stoner . Het maakt niet als als het maar Pure, eigenwijs en DIY attitude gedreven singer-songwriters en bands zijn. Tijdens zijn korte bestaan hebben inmiddels Nationaal en Internationale toerende bands de weg gevonden en begint DEGRAASJ een naam te worden.

Ditmaal staan Wolfbox en Rianne op het podium.
Zoals The white Stripes in zijn beste dagen staat ook Wolfbox als duo garant voor een portie energieke garagebluesrock . Met de bands Royal Blood en Twenty One Pilots als referentie weet je waar deze Zuid-Limburgers hun mosterd halen. Hun performance en de kwaliteit van de liedjes, staat werkelijk als een huis. Laten we eerst maar eens een klein moshpitje in DEGRAASJ doen, voordat Pinkpop aan de beurt is.
Als opwarmer komt Rianne. Deze schoone Belgische maakt kleine liedjes met een enkele cover. Met een unieke sound en mooie breekbare stem bezorgt ze de graasjbezoekers een wow momentum.

Contactpersoon: Mark Deckers
Telefoonnummer: 0622009273
E-mail: markdeckers70@gmail.com
Locatie: DE GRAASJ
Aanvang: 20.00
Entree: Gratis
Adres: 18 Fiejestraat
3640 Molenbeersel BE

Meer events tijdens de Week van de Limburgse popmuziek 2023