Tommy Gazer

Maandag 26 juli 2021

Maandag 26 juli gaat de Week van de Limburgse popmuziek van start met gratis show van de Afterpartees en Tommy Gazer. Een unieke ervaring in Schouwburg de Domijnen in samenwerking met Poppodium Volt.
Tijdens de Week van de Limburgse Popmuziek kun je genieten van heerlijke muziek van eigen Limburgse bodem. Samen met Pop in Limburg zet De Domijnen/Poppodium Volt provinciaal talent in de spotlight. We trappen deze week af met een bijzondere “onstage” show van de vijf broers uit Horst. De Afterpartees maken al sinds 2013 energieke gitaarmuziek. Ze speelde alle grote zalen van ons land al plat, beklommen vele festivalpodia en weten uit de juiste vaatjes te tappen om iedereen in te pakken. Muzikaal schuilt Afterpartees ergens tussen Iggy Pop, The Strokes en Blondie. Een melodieuze powerpop welke je laat dansen (op je plek).

Deze avond is uitgekozen door “Escape from the Studio” winnaar Tommy Gazer. Een oproep die Poppodium Volt eerder dit jaar uitschreef om provinciale bands een podiumkans te geven zodra dit weer mocht. De band uit Weert staat te popelen om weer te mogen spelen en willen deze avond dat vol energie brengen. De vier heren zijn geïnspireerd door o.a Biffy Clyro, Nothing But Thieves en Catfish and the Bottlemen. Verwacht dus meezingbare refreinen, een bak energie en stevige gitaren.
Deze show is onderdeel van De week van de Limburgse Popmuziek en is mogelijk gemaakt door Pop in Limburg. Hierdoor is deze show gratis te bezoeken, maar door de huidige maatregelen gaan slechts 30 tickets in de verkoop, mocht in juli blijken meer mogelijk te zijn zullen we opschalen. Wees er dus snel bij om je gratis ticket te bemachtigen.

Contactpersoon: Sharik Derksen
E-mail: skdn@dedomijnen.nl
Locatie: Schouwburg De Domijnen
Aanvang: 20.00 uur
Adres: Monseigneur Claessensstraat 2
6131AJ Sittard

Meer events tijdens de Week van de Limburgse popmuziek 2023