Tizaan Alphonso live at Sound Academy Maastricht

Zondag 31 juli 2022

Bereid je voor op een avondje Soul and Funk met een spice van Jazz! Een lekker intiem optreden met Tizaan Alphonso en zijn funky/Soul band uit Maastricht is het perfecte groovy recept voor je zondag! Frisse nieuwe originele muziek die je voor het eerst hoort!

Tizaan Alphonso voltooide zijn jazzopleiding in Maastricht, Nederland. Als een getalenteerde student die nieuw was in de regio, werd hij al snel een zichtbare bijdrage aan de livemuziekscene. Van solo optreden op bedrijfsevenementen, zijn band presenteren op elke pop- of jazzcompetitie tot het spelen op het North Sea Jazz festival als onderdeel van het Fringe Orchestra ft. Bex Burch.

Hij werd uitgenodigd om op te treden bij Jammin ‘Juan in Frankrijk, Jazz Circle Viersen en So What’s Next Festival (Eindhoven), en blijft een fanbase groeien met zijn aanstekelijke debuutalbum “Feel It”. Op de L1-televisie was hij onlangs live te zien tijdens hun culturele programma ‘Tot overmaat van ramp’ tijdens de pandemie.

Als hij kon, zou Tizaan Alphonso de Freddie-Mercury-of-Jazz worden, of beweren dat hij de lang verloren zoon van Herbie Hancock is. Hij maakt er grappen over, maar het is bloedserieus. Soul- en funk-muziek is bij hem geweest als een extra ouder en heeft hem tot op de dag van vandaag opgevoed. Zijn debuutalbum “Feel It” (2020) is zijn poging om de glorie van Soul, RnB en Funk nieuw leven in te blazen, en het werd gemaakt samen met de mensen die hem het meest dierbaar zijn. Het resultaat is een absoluut genot om te zien en wordt geprezen door de pers in eigen land, de VS en India.

Contactpersoon: Tizaan Alphonso
Telefoonnummer: 0625208721
E-mail: tizaanalphonsomusic@gmail.com
Locatie: Sound Academy Maastricht
Aanvang: 20.00
Adres: Hornestraat 35
6224TE Maastricht

Meer events tijdens de Week van de Limburgse popmuziek 2023