Secret Songs & Josh Mosa

Maandag 8 juli 2024 - 19.30u

Secret Songs
De bandnaam ‘Secret Songs’ verwijst naar de prachtige ‘geheime’ liedjes waarmee de band haar publiek graag kennis wil laten maken. Optredens worden gelardeerd met weetjes en anecdotes over de liedjes en haar oorspronkelijke vertolkers. Inmiddels heeft de band er een behoorlijk aantal optredens op zitten. Zo was de band te zien tijdens The Southern Blues Night in Heerlen, Wessummers Beers in Wessem en tijdens tal van huiskamer- en tuin-optredens. De optreedagenda van Secret Songs groeit nog steeds gestaag.

Grootste gemene deler van de songs is de meerstemmige samenzang. Mieke, Judith, Eric en Henk koesteren de close-harmonyzang die zo kenmerkend is in de Amerikaanse muziektraditie. Een solide bassfundament van Frank vormt een fijne basis voor het steady gitaarspel van Eric. Aangevuld met de gitaren van Judith en Henk, ukelele, cajon, accordeon, percussie, melodica en mondharmonica gieten de vijf muzikanten een ‘Secret Songs’-sausje over hun bijna avondvullende playlist.

Verwacht bij ‘Secret Songs’ geen afgekloven en stukgecoverde greatest hits-sessie, maar laat je verrassen door dat andere americarepertoire vol luisterliedjes waarvan er nog zoveel te ontdekken zijn aan de andere kant van de grote plas. ‘Secret Songs’ bestaat uit: Mieke Bastiaens-Berghs (zang), Judith Hover ( zang, gitaar, accordeon en melodica), Frank van Kempen (Bas), Eric Bastiaens (gitaar en zang), Henk Hover (percussie, mondharmonica, gitaar, ukelele en zang)

Josh Mosa
Josh Mosa raakt met zijn kenmerkende, rauwe stem de kern van pure emoties. Zijn muziek, een mix van soul, folk, alternatieve stijlen en rap, varieert van zachte, intieme nummers tot energieke tracks. In intieme settings maakt Josh op een relaxte manier contact met het publiek door te vertellen over zijn nummers en de achterliggende ervaringen.

Zijn muziek gaat over het leven, kenmerkende momenten, worstelingen, nostalgie en verrassende, soms ontroerende perspectieven. Josh benadert persoonlijke en maatschappelijke onderwerpen op een directe en eerlijke manier vanuit verschillende invalshoeken. Geïnspireerd door John Mayer, Post Malone, Ed Sheeran en Tom Odell, combineert Josh een rauw en helder stemgeluid met een breed vocaal bereik, van zacht en laag tot krachtig en explosief.

Optredens van Josh Mosa balanceren tussen gevoeligheid en energie, waarbij hij zowel momenten van stilte en focus als van intensiteit en vreugde weet te creëren.

Contactpersoon: Peggy van de Ven
Telefoonnummer: 0621502385
E-mail: peggy.ven69@gmail.com
Locatie: In de achtertuin
Aanvang: 19.30u
Entree: Gratis
Adres: Hoogveldsweg 16
6102 CB Echt

Meer events tijdens de Week van de Limburgse popmuziek 2023