Popov on Stage

Zaterdag 6 juli 2024 - 13:00

Popmuziek in het Museum….! Op zaterdagmiddag 6 juli is het Odapark in Venray het decor voor de week van de Limburgse Popmuziek. Nadine Custers en Jo-An de Wijs (beide Singer-Songwriters) en Bluesband Candy Apple Red Candy spelen op verschillende locaties.

Odapark is host van de Limburg Biënnale 2024. Door de keuze van deze locatie voor de week van de Limburgse Popmuziek wordt kunst en muziek aan elkaar gekoppeld en een groter publiek bereikt.

Een van de speelplekken is gesitueerd ín het kunstwerk Not-In-My-Backyard van kunstenaar Rob Voermans. In dit sfeervolle gebouwtje komen een nachtclub, een kerk en een bar samen. Doordat er hooguit ca. 10 man in passen worden het bijzondere minivoorstellingen van Een van de speelplekken van Popov on Stage is gesitueerd ín het kunstwerk Not-In-My-Backyard van kunstenaar Rob Voermans. In dit sfeervolle gebouwtje komen een nachtclub, een kerk en een bar samen. Doordat er hooguit ca. 10 man in passen worden het bijzondere minivoorstellingen van Singer-Songwriters Jo-An de Wijs en Nadine Custers, waarbij het publiek per nummer wisselt.

Contactpersoon: Hans Lenssen
Telefoonnummer: 06-18158689
E-mail: hans@culturavenray.nl
Locatie: Odapark
Aanvang: 13:00
Entree: Gratis
Adres: Merseloseweg 117
5801CC Venray

Meer events tijdens de Week van de Limburgse popmuziek 2023