A Minor Problem

Zaterdag 18 juli 2020

Popmuziek Parkstad STage Live StreaM feat. A Minor Problem (Feat. Dean Vrösch)

SPP STAGE Live StreaM kwam de eerste vier edities vanuit de thuisbasis van Popmuziek Parkstad de SPP- STAGE (voorheen de Rabo Stage) zaterdag 04.07.20 (# 5) was de eerste van ons twee wekelijks terugkerend online event vanuit de de HuB in Kerkrade, # 6 komt ook vanuit de HuB in Kerkrade vanaf 20.00 uur.

Dit is o.a. te volgen vanaf https://www.facebook.com/sppsite.nl/ via de Live StreaM.

Afgelopen edities : 09.05.20 Celine van Veldhoven, 23.05.20 Robbert Duijff, 06.06.20 Bas Maas, 20.06.20 waren Peter Bourbon & Friends 04.07.20 Mike Misfit (D) te gast.

De artiest voor de komende (zesde) editie op zaterdag 18.07.20 is /Zijn : A Minor Problem Feat. Dean Vrösch & ….

A Minor Problem in het kort … Ze zijn geen onbekende in onze regio en als finalist van Nu of nooit 2019 onlangs, was de jury al lovend, maar wonnen ze net niet. De band maakt een vrolijke cross-over van poppunk, post-punk, indie, een flinke scheut folk en incidenteel een snel hardcore nummertje. Het mag dan ook geen verrassing heten dat de liveoptredens van de band bekend staan om hun enthousiaste, hyper-energieke sfeer en de grote interactie met het publiek. De band bestaat uit ; Dean Vrösch (Zang),Dominique Penders (Bas),Maikel Zerdoner (Gitaar), Juul Stikkelbroek (Gitaar) en Laura Winkens (Drums).

Natuurlijk houden wij ons aan de voorschriften van het RIVM en gebeurd dit alles op een verantwoorde manier.

Check jij ook deze zaterdag in bij onze vierde editie, voeg dit event dan toe aan je kalender, door op gaan te klikken.

Let op dit event is alleen online te volgen, via de aangeboden stream !!!

Deze productie kwam tot stand dankzij de samenwerking van Popmuziek Parkstad, Visible Producties (Paul Lemmens), PLT, Gemeente Kerkrade, HuB Kerkarde,Rico Prumpeler (Geluid), Eric Philippe (Graphic Design) en The Rock Online.

Contactpersoon: Theo Samson
Telefoonnummer: 0031(0)614635962
E-mail: theo@therockonline.nl
Locatie: HuB. Kerkrade
Aanvang: 20.00
Adres: Theaterplein 30
6461 DR Kerkrade

Meer events tijdens de Week van de Limburgse popmuziek 2023