Marrowland

Woensdag 10 juli 2024 - 20.00-21.00

Concert van Marrowland in het Klooster Hoogcruts

Op 10 juli vindt er een bijzonder concert plaats in het prachtige Klooster Hoogcruts te Noorbeek. De Limburgse indie-folk band Marrowland zal van 20.00 tot 21.00 uur een uniek en intiem optreden verzorgen op deze historische locatie. Het evenement is gratis toegankelijk, maar een donatie is welkom om de organisatie te ondersteunen. Parkeren kan bij het klooster.

Gegrond in het landschap van de zuidelijke regio van Nederland, bloeit Marrowland op als een indie-folk collectief. Deze akoestische band pakt het net even anders aan. Organische, pure muziek, gedragen door meerstemmige zang en begeleid door bodypercussie. Door de unieke stem van Kars Grit, vertelt Marrowland persoonlijke verhalen in hun nummers, met als doel de luisteraar te raken. Geïnspireerd door zowel traditionele volksmuziek als hedendaagse artiesten zoals Bon Iver en Ben Howard, creëert Marrowland een herkenbaar geluid.
Op het podium biedt Marrowland een meeslepende ervaring, waarbij het publiek wordt uitgenodigd om meegevoerd te worden op de stromen van hun melodieën. De bandleden tonen hun veelzijdigheid als multi-instrumentalisten, wisselen tussen open gestemde gitaar, piano en een eclectische reeks instrumenten. Ze creëren loops uit natuurlijke geluiden en bodypercussie. Dit zijn de ingrediënten die ze nodig hebben om iets bijzonders neer te zetten op het podium. Meeslepende muziek om bij weg te dromen…

Het deels heropgebouwde klooster en de natuurlijke elementen van de omgeving sluiten perfect aan bij de muziek van Marrowland. Op het podium bieden ze een betoverende ervaring, waarbij het publiek wordt uitgenodigd om zich mee te laten voeren op de stromen van hun melodieën. Kom en droom weg bij de meeslepende muziek van Marrowland in het sfeervolle Klooster Hoogcruts.

I.v.m. beperkt aantal plaatsen meld je aan via het formulier: https://forms.gle/7WDJhk2RTTdzconS9

Contactpersoon: Jolien van Geffen
Telefoonnummer: 0624544662
E-mail: welcometomarrowland@gmail.com
Locatie: HX Hoogcruts
Aanvang: 20.00-21.00
Entree: Vrijwillige donatie
Adres: Hoogcruts 47
6255 NS Noorbeek

Meer events tijdens de Week van de Limburgse popmuziek 2023