Mala

Zaterdag 31 juli 2021

Mala’s Garden Session

Mala vond het hoog tijd voor een zomers concert. Op 31 juli 2021 zal zij met haar band in een prachtig weiland in Ransdaal spelen, waar je zal worden omringd door fruitbomen, bloemetjes en bijtjes en ook genoeg schaduw. Het weiland is het beste bereikbaar via de straat Termoors in Ransdaal. Naast huisnummer 45 zul je de ingang van het weiland vinden, maar geen zorgen, we zullen daar fijn bordjes plaatsen zodat iedereen de weg naar de wei kan vinden.

Mala is het alter ego van singer-songwriter Martina Lucic, geboren in Kroatië en opgegroeid in Nederland. Het woord ‘Mala’ kan het beste worden vertaald als ‘meisje’ of ‘kleintje’, zoals haar vader haar nog steeds noemt. In 1994 tijdens de Joegoslavische burgeroorlog vluchtten Martina en haar familie naar Nederland. Hoewel ze geen herinneringen aan de oorlog heeft, heeft ze de pijn en droefheid gevoeld die haar familie heeft ervaren, maar ook de hoop en eindeloze liefde voor elkaar.

Luister naar haar verhaal op haar debuut-EP Different but the Same. In mei 2021 verscheen er een uitgebreid interview met Pop in Limburg. Hierin komt haar familiegeschiedenis naar boven, geeft ze ons een kijkje in het leven van vluchtelingen en kondigt ze nieuwe muziek aan die alles te maken heeft met haar verleden.

Contactpersoon: Martina Lucic
E-mail: malamusicpage@gmail.com
Locatie: In de wei
Aanvang: 14:00
Ransdaal

Meer events tijdens de Week van de Limburgse popmuziek 2023