Lotte Walda

Donderdag 11 juli 2024 - 20:00

Op 11 juli wil ik graag een concert geven op een bijzondere locatie: het Savelbergklooster van Heerlen. Tijdens mijn concert neem ik jullie mee op een reis door de seizoenen. Ik zal nummers zingen en spelen van mijn albums ‘’Dragonfly’’ en ‘’Sunflower’’. Ik word hierbij begeleid door gitarist Pieter Vermeulen. Mijn muziek is volledig geïnspireerd op de natuur en haar wonderen en de inspirerende reizen die ik heb gemaakt. De nummers komen uit mijn hart en vanuit mijn intuïtie, die me altijd begeleid.

Ik hou echt van reizen, nieuwe mensen ontmoeten en de natuur verkennen. De schoonheid van de natuur raakt me, en het idee dat we deel uitmaken van iets groters geeft me een bijzonder gevoel. Seizoenen inspireren me omdat ze laten zien hoe alles verandert…
In onze drukke levens vergeten we soms de connectie met de natuur. Daarom wil ik muziek maken dat mensen helpt die band weer te voelen, een soort herinnering aan de tijdloze kracht van de natuur om ons heen. Niet alleen voor anderen, maar ook voor mezelf.

Daarnaast wil ik met mijn teksten ook vaak om aandacht vragen voor het belang van het gezamenlijk zorgen voor onze aarde. In mijn lied ‘’Move Mountains’’ bijvoorbeeld stel ik me een klein meisje voor dat de wereld schildert met prachtige kleuren, waardoor alles tot leven komt. Dit herinnert me eraan dat we de kracht hebben om elk obstakel te overwinnen en samen grootste dingen kunnen bereiken.

Ik hoop jullie tijdens mijn concert te inspireren en een stukje dichterbij de magie van de natuur te brengen.

Contactpersoon: Lotte Walda
Telefoonnummer: +31611724720
E-mail: lottewalda_@hotmail.com
Locatie: Savelbergklooster Heerlen
Aanvang: 20:00
Entree: €17,50
Adres: Savelbergmuseum Gasthuisstraat 2
6411 KE Heerlen

Meer events tijdens de Week van de Limburgse popmuziek 2023