Livestream: ‘Perfect Ain’t Perfect’

Zondag 1 augustus 2021

Maggie Dae is een singer-songwriter uit het Limburgse land. Muziek speelt vanaf jongs af aan een rol in haar leven en het is haar met de paplepel ingegoten. Met haar warme gitaar en sprekende stemgeluid maakt ze popmuziek beïnvloed door country en blues. In haar verhalende songs zingt Maggie Dae over haar ervaringen in het leven en wil ze anderen inspireren door deze met haar publiek te delen. Haar optredens hebben vaak een intieme, theaterachtige setting, maar het ontbreekt zeker niet aan energieke songs.

Na haar singles ‘Rely on myself’ en ‘Curing Freedom’ heeft Maggie Dae op 28 mei haar eerste EP uitgebracht. Deze EP, genaamd ‘Perfect Ain’t Perfect’, draagt een diepere boodschap met zich mee. De nummers die hierop staan hebben allemaal tot op zekere hoogte iets te maken met het streven naar perfectie, want kennelijk is dat heel belangrijk geworden in onze maatschappij. Met deze EP zet Maggie Dae zich af tegen deze verharding van de maatschappij en wil ze graag een tegengeluid laten horen. Ze hoopt dat iedereen voelt dat er ruimte is voor fouten, dat iedereen er mág zijn en dat niemand mee hoeft te gaan in het streven naar perfectie.

Op 1 augustus zijn deze nieuwe nummers voor het éérst te horen onder begeleiding van een volledige band. Dit optreden wordt alleen uitgezonden als livestream, het is dus niet mogelijk om fysiek aanwezig te zijn.

Contactpersoon: Marita Hamers
Locatie: Theaterboerderij Boeket
Aanvang: 14:00 uur
Adres: Rosselsweg 3
6031 PV Nederweert

Meer events tijdens de Week van de Limburgse popmuziek 2023