Christopher Green

Dinsdag 27 juli 2021

Na bijna zes jaar radiostilte vond Christopher Green het weer eens tijd om zijn gitaar op te pakken en aan de slag te gaan met nieuwe liedjes, een nieuwe EP én een nieuwe liveshow. Niet dat het in de tussenliggende jaren helemaal stil is geweest rondom de Limburgse Singer/Songwriter. In 2014 richtte hij met producer Wouter Budé en multi-instrumentalist Ruud Peeters de experimentele band GRAEF op, waarmee hij een plaat uitbracht en onder meer optredens in de Melkweg en op het Bevrijdingsfestival speelde.

Nu stapt Chris weer af van de donkere elektronische post-rock om terug te gaan naar zijn muzikale roots: kleine, warme liedjes met een prachtige instrumentale omlijsting. Nog altijd laat hij zich inspireren door muzikale suikerooms Dylan, Cohen en Petty, maar ook hedendaagse songwriters zoals Sufjan Stevens, Eels en Jeff Tweedy drukken een stempel op zijn muziek.
Christopher Green speelde al op Pinkpop en de Popronde. Won de wedstrijd Nu of Nooit en heeft meegedaan aan de Beste singer/songwriter van NL.

Contactpersoon: Sander Hoeben / popcoordinator Weert
Telefoonnummer: 0617688800
E-mail: sander@debosuil.nl
Locatie: Muziekcentrum De Bosuil
Aanvang: 19.30u
Adres: Vrakkerveld 2c
6002AZ Weert

Meer events tijdens de Week van de Limburgse popmuziek 2023