GOLEINE

Donderdag 11 juli 2024 - 19.30

Bankastudios Maastricht, DE werkplek voor creatieve en muzikale mensen van Maastricht en omstreken heet je welkom op het concert van GOLEINE tijdens de Week van de Limburgse Pop Muziek op donderdag 11 juli!

GOLEINE is niet alleen een unisex-naam die harmonie betekent, maar ook het nieuwste unieke muzikale collectief uit Limburg: Opgebouwd rond de stemmen en muzikale identiteiten van bandleiders Mike Roelofs, Peter Willems, Charlotte Haesen & Philip Breidenbach.
De ambitie om de band Goleine op te richten is ontstaan door de wens om nieuwe muzikale invloeden op te zoeken met muzikanten die elkaar creatief versterken en uitdagen. GOLEINE’s muziek laat zich omschrijven als vier verschillende maar onderscheidende authentieke stemmen die doen denken aan een moderne versie van Crosby Nash & Young: Sfeer, virtuositeit, kwetsbaarheid en sterke verhalen.

Goleine heeft de Makersregeling van de provincie Limburg ontvangen en wordt gesteund door het Brand Cultuurfonds. De leden zijn geworteld in de jazztraditie en hebben veelzijdige carrières als leiders en muzikanten.

‘Bij een GOLEINE-concert garandeer ik dat je op het puntje van je stoel zit.’ – Stichting Limburg Geïmproviseerde Muziek (SLIM)

Contactpersoon: Charlotte Haesen
Telefoonnummer: 004915901319920
E-mail: charlottehaesen@gmail.com
Locatie: Bankastudios
Aanvang: 19.30
Entree: 5€
Adres: Bankastraat 3
6214 XN Maastricht

Meer events tijdens de Week van de Limburgse popmuziek 2023