Anouk, Cyrill, Loes en Paul

Zaterdag 23 juli 2022

Tijdens dit (openlucht)optreden zullen 4 Nederweerter muzikanten een aantal nummers laten horen. Eén ding is zeker, het wordt een afwisselend optreden doordat de 4 muzikanten zo verschillend zijn qua persoon, gebruik van instrumenten en muziekstijl.
De muzikanten zijn: Cyrill Wulms, Loes Roost, Anouk Roost-Reijnders en Paul Sieben

Cyrill heeft al het een en ander op zijn muzikale palmares staan: voormalig gitarist in Parris en Powerslave, gitarist in F.A.R.T, Western fruit and hooker company, Sonic Temple en Reintje & haar Voskes. Hij speelt en zingt deze avond nummers uit een lijst van persoonlijke favorieten.

Anouk speelt op de piano dromerige, sfeervolle nummers, die worden gezongen met een krachtige, dragende stem. Anouk kiest voor kleine, vaak onbekende luisterliedjes zodat het gevoel en de boodschap van het nummer extra goed naar voren komen.

Loes is met haar 19 jaar de jongste in het gezelschap. Na jaren klassieke pianoles begon het bij Loes te kriebelen om te zingen bij haar pianospel. Het resultaat zijn hedendaagse pop- en rockliedjes in een smaakvolle pianoversie met zang.

Kortom een jong talent!.

Paul zingt en speelt gitaar in de Nederweerter rockband Nem-Q als zanger/gitarist.
Hij gaat in het huiskamerconcert terug naar zijn beginjaren van akoestische gitaar en zang met nummers die hem inspireren of die voor hem van nostalgische waarde zijn.

Contactpersoon: Eric Kessels (popcoördinator Nederweert)
E-mail: popnederweert@erickey.nl
Locatie: Theaterboerderij Boeket
Aanvang: 19:30
Adres: Rosselsweg 3
6031 PV Nederweert

Meer events tijdens de Week van de Limburgse popmuziek 2023